tolong kelik

hantu sesat

'create

Followers

time is priceless!!

Tuesday, February 22, 2011

serlahkan keCOMELan diri :D

oh melly awat tag cek tataw....zzzzzzz


Nama korang yang comel-comel yang handsome-handsome?

nama sebenar beta handsome atau  bahasa saintifiknya hensem!!
tapi xtaw sebab pa  depa pnggil beta comel..so beta trima ja la...
nk wt cm mna owg nk pnggil cm 2....



Asal?

beta sebenarnya berasal dari perot mak saya....
tapi kat perot mak saya tadak tulih address..so payah bila postman nk post cek nuffnang...
so saya tukaq la buh aloq staq eh Alor Star...


Sekarang korang semua study or dah kerja?

saya sedang study sekarang...tetapi kerana kehebatan saya,,,saya jugak sedang bekerja..
zzzzzz...atceli dok practikal....


Kerja apa?

practikal electrical...so dok buat wiring la...
masok keja pkoi 8.30...n balek pkoi 5....
tapi sbb beta kan bos...plg awai smpai 8.50..plg lewat balek pulak 4.45 haha
so kalo nk mntak tolong wiring bole ja...
tapi kena bayaq la...
takat nk wiring reban ayam hampa 2 senang ja......
kalo nk suh wiring umah pon buleh ja....
tp make sure dat rumah anda dilengkapi alat pemadam api, aiq, no fon bomba n benda2 yg boleh digunakan utk memadam api SECUKUPNYA!! kalau x.....anda tidak lg perlu bersusah payah untuk mengecat rumah anda menjadi hitam.....


Korang suka nombor berapa?

of coz la 4d...haha..magnum toto suma saya xmaen...
saya baek...diREPEAT saya baek...bakal haji ok...
no 7 la...coz my besday 3112...so when 3+1+1+2=7...
ok dats ol haha....


Warna kegemaran korang, warna apa?

erk....byak la....hijaumerahbiruputihhitamoren...
pink xdak dlm senarai ok


Sekarang korang dekat mana?

oh2...semestinya singgahsana beta....
atas katil queens bed....*tapi jd single bed sbb sebelah lg jd almari baju 
hebat x....katil bole jd almari haha..



Adakah korang yang comel-comel yang hensem-hensem ni baik hati?

erk..malas nk bangga diri..xbaek..tp nk wt cam mna soalan mntak mcm 2...kena jawab la...
yayaya saya memang sangat...........(tidak lebih 100 saat)


Adakah korang yang comel-comel yang hensem-hensem ni baik hati?

mangsa2 saya adalah
n


ok babai!! zzzzzzzzzzzz


3 comments:

Fara Farhana ♥™ said...

kat sini pun ada.sama lah! :)

http://meisjawa.blogspot.com/2011/02/exposed-yourself.html

apisv2 said...

salam..
mengunjungi rakan2 blog:)
salam perkenalan

blog apisv2

farra miera said...

cerap!!!
6t follow along blik ya..

kelik pelis

 
Themes by: acerap comel.
------------------------------------------------------------------------------------ ace r a p ---------------------------------------------------------------------------------