tolong kelik

hantu sesat

'create

Followers

time is priceless!!

Thursday, February 17, 2011

saya MEMANG layak jadi DOKTOR!!!

ya!!
saya memang layak jadi doktor!!
even saya blajaq engineering sumpah saya sangat layak jadi doktor...
ini bukan rekaan...
ini bukan penipuan..
ini bukan mimpi...
ini memang betul!!


diulangi...
saya memang layak jadi doktor....




bersama ini saya sertakan sebab2 yang menyokong kata2 saya itu...




pertama:

---> saya sangat memahami...
penerangan: saya tahu tiada siapa pon di bumi yang rajen nk wt keja...termasuklah bakal doktor dan engineer seperti saya.....oleh itu saya sebagai doktor akan membuka klinik dan akan memberikan MC kepada pekerja yang datang untuk apply MC kepada saya dengan mudah tanpa perlu menjalani pemeriksaan kesihatan yang pastinya akan merugikan masa saya dan masa orang yang ingin apply cuti tersebut....pekerja yang ingin apply MC hanya perlu mengeluarkan not2 dari walletnya dan semuanya selesai....


kedua

---> mudah saja nk jd doktor
penerangan : mungkin anda akan berasa pelik dengan hujah di atas tapi ianya REALITI!!
tidak percaya?
baek saya akan jelaskan...
saya dapat mengesan teknik rahsia yg digunakan oleh doktor....

buktinya

situasi 1
*nurse panggil pesakit masok
doktor : oh cik...lama xnmpk...sihat?
pesakit: lama dah xsakit mai2 dua tiga ari ni DEMAM pulak doktor.!!

doktor pon terus amek thermometer dia n cek guna teleskop eh steteskop dia...
pas2 tulis2 dalam tulisan yg sangat sukar difahami (padahai tulih ubat demam ja)


SEE: dh pesakit kata ubat demam xkn doktor nk bg ubat senggugut kan haha

situasi 2 

*pesakit masok....

doktor : assalamualaikum encik...SAKET APA??
pesakit : saya 2-3 ari ni kaki dok saket2 doktor..urat kot...


doktor pon mintak nk tgok kaki...tgok2 sikit pas2 tulis lg atas kad....

TENGOK: doktor menggunakan budi bahasa dan ayat2 yg cover line dan bertanya penyakit yg dihadapi pesakit...n doktor 2 cover2 tgok2 kaki coz nk cover2 kata dia hebat haha



berdasarkan bukti2 dan sebab2 yang saya lampirkan di atas...maka dengan ini saya mengumumkan esok raya!! =.="

erk bukan saya MEMANG layak jadi DOKTOR!!!


:D

6 comments:

meLLy! said...

perasan lahhh sangatttt ^^

aCeraP :) said...

awak saket apa?

Fara Farhana ♥™ said...

doktor ayam goreng upin ipin.

meLLy! said...

sakit alien.

lavender harum wangi said...

ceh~ hahaha, hampeh punya doktor~!! makin sakit la aku, kalau dpt doktor mcm ko~ hahhaa :D

Cik Rimau said...

doktor merapu bole kot.. hehe.. jgn mrh..

kelik pelis

 
Themes by: acerap comel.
------------------------------------------------------------------------------------ ace r a p ---------------------------------------------------------------------------------