tolong kelik

hantu sesat

'create

Followers

time is priceless!!

Thursday, July 22, 2010

kErjA kOsong!!

wwoooooppp!!


lama gila aku xupdate natang ni....
sebenaqnya kan...
aku bz terlalu sibuk gila2 la la ni...
keja ish tataw nk hbq la....
asemen stakat 3 mggu masok ni baru 1 ja dapat...




sebenaqnya aku ni baru dapat keja...
so sbb 2 la xbapa nk ada masa nk update belog ni...
penat oh nk buat sbb 2 xupdate belog ini


saya juga sangat bz dengan melakukan kerja yang memang pelek....
kerja ini tidak kira masa...
saya tetapi saya pelek...
saya tidak dibayaq  bila wt keja ni 
sangat sedey...
keja ni bole tahan la...
xpenat sgt...
relax ja...
tapi yg x tahan 2...
dia xtetap masa...
2 terok sikit 2....
xtntu masa....
kadang2 lepas sejam siap wt keja...
ada lg...
mai lg...
ish...
tapi yg peleknya...
xplak
boring dok wt keja ni...
keh 2 la...
ramai owg gak la dok wt keja ni...
tapi yg heran....


Bos2 company besaq2 xmaw amek keja...


even buat keja punya la perfect macam aku!!


geram jugak la...
buat keja punya elok...
tapi hampeh....
apply keja xdapat pon...
T_T
sob3....




kesian dak...
kesian dakk....


mcam besa la..
lepas wt keja suma mst lapaq kan...
keja ni pon sama la....
lapaq 2...
ish!!


tataw nk hbq la....
meggi 2 smpi xlarat nk makan dah...


xdak ka secret recipe wt instant punya....
kek packing baru bes!!
tayah la juai mahai2...
3 singgit dah la instant cake...
tapi xmo la macam cupcake...
tabesh....
harap comei tapi tasedap....




ok2 back 2 my work....
keja ini sangat interesting actually....
lots of fun.....
anyone wanna join with me...
kita keja sama2 on ja....
add ja FB cek na....
saya ni pemalu...
tapi kalo nk add xpa dialukan...




mesti ampa nk taw kan cek wt keja apa...
keja cek dijamin halal
diluluskan oleh Teletubbies....
Kerajaan, Jakim..
dijamin tiada sebarang kemusykilan kalo nk join...
mudah...
x perlu modal...
x perlu tipu owg...
x perlu downline...
bukan MLM...
siang pon boleh...
siapa pon boleh join....
xkira pakcik
toknek...
warga tua..
warga muda....
xkira sapa....
suma boleh!!!
dan dijamin halal!!!






anda rajin anda dapat lebeh... 
anda malas 




anda akan












MENGANTOK!!!!






















join la saya TIDOQ!!!



porenjes merah :)

2 comments:

Asma Amira said...

haaa,...
update pun~
keja pa ney,..?
xpham..
:(

p0rEnJes Merah said...

adoi ada jugak owg tapaham...read again :)

kelik pelis

 
Themes by: acerap comel.
------------------------------------------------------------------------------------ ace r a p ---------------------------------------------------------------------------------