tolong kelik

hantu sesat

'create

Followers

time is priceless!!

Tuesday, June 7, 2011

CONTEST BEST HEADER EVER!!!


saja gatai tangan rasa header aku lawa..tp burok ja

klik ni klo nk join : LINK LA


ni lA gmbaq yg aku nk buh la header burok aku ..

syarat dia 
1. Buat entry yang bertajuk: CONTEST  BEST HEADER EVER!!!
2. Letak banner contest ni kat entry anda dan digalakkan untuk letak banner contest kat sidebar korang
3. Paling penting..letak banner blog anda kat entry tu..(di bawah banner blog tu)
4. Kemudian.. untuk sentiasa update gan perkembangan contest ni..digalakkan follow blog ni=D
5. Tu jer .. Tinggalkan link di ruangan entri link kat atas 2...dats all


3 comments:

FariehanIbrahim [LBC] said...

cute lar heade. gud luck! :D

farra_naomei said...

header chomel :)

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

kelik pelis

 
Themes by: acerap comel.
------------------------------------------------------------------------------------ ace r a p ---------------------------------------------------------------------------------