tolong kelik

hantu sesat

'create

Followers

time is priceless!!

Thursday, June 17, 2010

yeS!! aku DapaT 3.77 :)

dah lama aku tggu nk cek result ni...
then 16  hb..aku pon dengan semangatnya on laptop...
bukak router....
tggu lampu oren yg mula2 blinking sampai xblinking...
agak lama aku tggu lampu 2 nk stabil dalam 10 saat.....
lepas 2 aku p tgok laptop...
nk tggu bukak punya la lama..
ada 14 windows update....
lepas siap suma 2...aku pon tulis la paswed nk bukak laptop...
lepas2 naek la screen gambaq keta f1 lotus mcm bawah ni


yg macam kt atas ni kt screen laptop aku....
lepas2 aku pon klik Google Chrome (browser paling bes stakat ni even still beta version)
bila naek tab 2...
aku pon dengan penuh kesabaran dan semangat kesukanan yang tiggi terus menekan aksara2 yg tertera di papan kekunci laptop aku  dengan penuh sopan santun..
aku selepas beberapa saat menekan papan kekunci ajaib ini..
tiba2 alangkah terkejutnya aku
aku pon pelek bila masa aku tekan "enter"
setelah sekian lama....
ada benda yg berpusing2 kt atas browser aku...
then dia naek benda yg sangat unik ini....

unik sekali paparan di atas kan....
selepas mencuba banyak kali....
aku tetap berjaya membuka page di atas ini...
grrrrrrrrrrrrrr...

selepas bepuluh kali aku try enter...
akhirnya berkat doa dan kesabaran aku ini 
sesuatu keajaiban telah berlaku...
tanpa ku duga tiba2 page yg unik tadi telah bertukar seperti power rangers, ultraman, superman, action kamen, batman, keluang man dan banyak lagi...
pertukaran ini berlaku tanpa disedari....
page yg unik tadi telah berubah wajah menjadi seperti ini :-



selepas itu aku terus klik perkataan kt website 2....
pekataan ni agak pelek masa aku letak cursor mula2 anak panah...
pas2 bila bawak cursor p kt perkataan SEMAK KEPUTUSAN KEPUTUSAN PEPERIKSAAN AKHIR SEMESTER SESI JANUARI 2010 yang kale oren 2...tiba2 cursor aku betukar menjadi jari....
1 lg keajaiban website ini....

lepas aku klik pekataan 2...
memang pekataan tersebut sangat ajaib....
apabila aku klik saja page yg ajaib tadi hilang dan terpapar page baru seperti ni


ajaib kan :)

selepas itu aku pon nak masokkan reg no aku..
tapi xdak pon ruangan utk reg no...
ada ruangan utk no pendaftaran ja....
setelah puas mencari...xdak jugak tempat utk tulih reg no...
so aku  tulih ja reg no aku kt ruangan no pendaftaran 2...
aku pon tekan lagi papan kekunci dengan menekan 
03DEM09F10**....
pas2 aku isi pulak no IC aku kt ruangan no Kad Pengenalan 
91123102**** (sebab arahan kata isi tanpa sengkang).

selepas itu aku pon klik button "Cetak"

alangkah terkejutnya aku....
selepas sahaja aku menekan Cetak...
terus terpapar 3.77
mmg tekejut gila aku...
x dapat dibayangkan perassan ketika itu....
aku sangat gembira dengan keputusan ini...
diluar jangkaan sebenarnya...







ketika aku sedang seronok aku meraikan keputusan tersebut...
tiba2 terdengar sayup2 suara memanggil "along" berkali-kali...
semakin lama semakin kuat suara itu kedengaran....
disebabkan hendak mgenal pasti suara tersebut kepunyaan siapa...
aku pon menyahut "awat"
then suara tersebut membalas..
"bgun2 pkol 6.30 dah..subuh2 "...
selepas itu baru ku dapat mengenalpasti suara tersebut kepunyaan mak aku..........


baru ku sedar yg semua diatas hanyalah mimpi indah yang sangat menarik :)



p/s: aku nk cek result woi...nk cek nk cek nk cek...ketaq badan dh oi....!!!



porenjes merah :)









4 comments:

Asma Amira said...

ney btoi k x ney,..?
suspen btoi!
hahahah

budak sekola (: said...

haih , ketua nie~ grrr !

ahchOng's said...

kim salam kat saidon!!

CroniXsouL said...

ooo dak polimas rupenye... nnt mai UTem.. haha

kelik pelis

 
Themes by: acerap comel.
------------------------------------------------------------------------------------ ace r a p ---------------------------------------------------------------------------------